Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Spalis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

VIEŠOJO MAITINIMO VALDYMAS

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Šie mokymai padės sėkmingai vystyti viešojo maitinimo verslą taikant pagrindinius valdymo principus. Mokymai skirti supažindinti klausytojus su viešojo maitinimo valdymo specifika, maitinimo įmonių klasifikacija, tipais ir veiklos išskirtiniais bruožais; maitinimo įmonių kūrimo, veiklos planavimo, darbo organizavimo, darbuotojų motyvavimo, kontrolės vykdymo principais. Didelis dėmesys skiriamas praktinių kūrybinių užduočių sprendimui – įmonės koncepcijos parinkimui, valdymo ar darbuotojų motyvavimo modelio sudarymui, įvairių situacijų, susijusių su viešojo maitinimo valdymu, analizei.

Dalyko apimtis - 24 ak. val., 0,9 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

1.2. Sėkmingai vystyti viešojo maitinimo verslą taikant naujausius valdymo modelius, pažangias technologijas ir išskirtines koncepcijas.

Žinių ir supratimo įgijimas:

1.2.1. Žinos viešojo maitinimo valdymo elementus, supras maitinimo paslaugų specifiką bei svetingumo įtaką lankytojų lūkesčių patenkinimui.

Gebėjimų įgijimas:

1.2.2. Gebės tirti verslo aplinką, sudaryti maitinimo įmonės plėtros planą.

1.2.3.Gebės sukurti išskirtinę maitinimo įmonės koncepciją ir valdymo modelį.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Viešojo maitinimo valdymas.

2. Viešojo maitinimo valdymo specifika.

3. Maitinimo įmonių klasifikacija ir veiklos specifika.

4. Maitinimo įmonės organizacinė sandara.

5. Maitinimo įmonės veiklos planavimas.

6. Maitinimo įmonės veiklos organizavimas.

7. Maitinimo įmonės produkcijos kainodara.

8. Maitinimo įmonių dokumentacija.

9. Kompiuterizuotos restoranų valdymo sistemos.

10. Darbuotojų motyvavimas.

11. Viešojo maitinimo įmonės veiklos ir produkcijos kokybės kontrolė.

12. Naujos maitinimo įmonių koncepcijos.