Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Gruodis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

VYNAI IR GĖRIMAI

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Siekiama suteikti žinių apie gėrimus ir jų atsiradimo istorinius aspektus. Dalyviai detaliai sužinos apie gėrimų rūšis, gamybos principus, išmanys, kaip juos reikia pateikti, kokios turi būti gėrimų laikymo sąlygos. Didžiausias dėmesys skiriamas vynų vartojimo tradicijų puoselėjimui restoranuose.

Dalyko apimtis - 8 ak. val., 0,3 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

3.2. Profesionaliai pasiūlyti bei pateikti klientams vynus ir kitus stipriuosius gėrimus.

Žinių ir supratimo įgijimas:

3.2.1. Žinos labiausiai vertinamas vynuogių rūšis, vynų ir kitų gėrimų gamybos, degustavimo ir pateikimo subtilybes.

Gebėjimų įgijimas:

3.2.2. Gebės apibūdinti, pasiūlyti ir pateikti vynus ir stipriuosius gėrimus parenkant tinkamas taures.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Vynuogių rūšys, auginimo regionai.

2. Vynų ir šampano klasifikacija, gamybos technologija.

3. Stiprieji gėrimai: konjakas, viskis.

4. Gėrimų serviravimas.