Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Spalis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

SVEIKA MITYBA

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Siekiama dalyvius supažindinti su sveikos mitybos privalumais, išmokyti taisyklingai derinti maisto produktus, pakankamai vartoti skysčių. Išmokyti planuoti savo maisto racioną, kad jaustis energingais ir sveikais.

Dalyko apimtis - 8 ak. val., 0,3 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

3.5. Sudaryti maisto racioną remiantis sveikos mitybos principais ir rekomendacijomis

Žinių ir supratimo įgijimas:

3.5.1. Žinos sveikos mitybos principus, supras mitybos įtaką gyvenimo kokybei.

Gebėjimų įgijimas:

3.5.2. Gebės sudaryti maisto racioną remiantis sveikos mitybos rekomendacijomis.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Sveikos mitybos taisyklės.

2. Maisto virškinimas ir jo pasisavinimas.

3. Maisto produktų derinimas pagal Šeltoną.

4. Maisto pasirinkimo piramidė.

5. Mityba pagal sezoną.