Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Spalis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

STALO SERVIRAVIMAS IR APIPAVIDALINIMAS

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Siekiama dalyvius supažindinti su įgūdžiais, reikalingais dirbti maitinimo įstaigoje bei juos toliau tobulinti. Intensyvi ir praktinė mokymo programa skirta tiek pažengusiems padavėjams/barmenams, tiek ir pradedantiems. Dalyviai susipažins ne tik su profesionaliais reikalavimais, keliamiems jų profesijai, tačiau taip pat mokinsis stalo serviravimo principų ir praktinių subtilybių. Didelis dėmesys yra skiriamas klientų aptarnavimo ir pardavimo įgūdžių tobulinimui.

Dalyko apimtis - 24 ak. val., 0,9 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

3.1. Parengti stalo serviruotę atsižvelgiant į meniu ir aptarnauti lankytojus pagal ptotokolo reikalavimus.

Žinių ir supratimo įgijimas:

3.1.1. Žinos stalo serviravimo, apipavidalinimo ir aukščiausio lygio  lankytojų aptarnavimo pricipus.

Gebėjimų įgijimas:

3.1.2. Serviruoti stalą pasirinktam meniu, aptarnauti klientus pagal protokolo reikalavimus.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Reikalavimai restorano personalui.

2. Restorano darbo organizavimas.

3. Priėmimų tipai ir jų specifika.

4. Valgių ir gėrimų pateikimas.

5. Susodinimas prie stalo.

6. Stalo serviravimas.

7. Klientų aptarnavimo restorane principai.