Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Gruodis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

MAISTO IR GĖRIMŲ TAISYKLĖS IR DERINIAI

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Siekiama detaliai supažindinti dalyvius su maisto ir gėrimų derinimo pagrindinėmis taisyklėmis, kurios padeda geriau atskleisti maisto ir paryškinti gėrimų skonius.Supažindinama su klasikiniais deriniais.

Dalyko apimtis - 8 ak. val., 0,3 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

3.3. Tinkamai parinkti maistą ir gėrimus bei derinti juos tarpusavyje.

Žinių ir supratimo įgijimas:

3.3.1. Supras maisto ir gėrimų derinimo taisykles.

Gebėjimų įgijimas:

3.3.2. Gebės parinkti ir pateikti gėrimus, išryškinančius patiekalų skonį.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Maisto ir gėrimų derinimo taisyklės.

2. Gėrimai prie jūros gerybių ir žuvies.

3. Daržovių patiekalai ir gėrimai.

4. Miltiniai ir grūdų patiekalai.

5. Gėrimai prie mėsos patiekalų ir padažų

6. Desertai ir sūris.