Svetingumo įmonės valdymas
Svetingumo paslaugų administravimas
Maistas ir gėrimai
Mokymai skirti svetingumo sektoriaus techninėms tarnyboms
Organizacinio ir asmeninio efektyvumo didinimo mokymai
Svetainės medis
Nuorodos

Mokymų kalendorius

Gruodis 2017
Pr An Tr Kt Pn Št Sk
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Mokymų kalendorius

SEKITE NAUJIENAS

MASTAS IR RELIGIJA

 

Lektorė Vijolė Bradauskienė

 

Dalykas padės pažinti įvairių šalių religijos įtaką maisto vartojimo tradicijoms ir maisto ruošimui. Supažindins su pagrindiniais šalių kultūriniais skirtumais, su pagrindinėmis maisto vartojimo taisyklėmis, kurios padės padavėjams, barmenams, restorano administratoriams, viešojo maitinimo įstaigų vadovams ir kitiems labiau atsižvelgti į maisto teikimą ir gaminimo būdus savo įstaigose.

Dalyko apimtis - 8 ak. val., 0,3 kredito

Reikalavimai klausytojams: ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas

Kompetencija

Mokymo(si) pasiekimai

3.4. Sudaryti valgiaraštį įvairių tautų ir pasaulio religijų atstovams.

Žinių ir supratimo įgijimas:

3.4.1. Žinos pagrindinių pasaulio religijų atstovų maitinimosi tradicijas.

Gebėjimų įgijimas:

3.4.2. Gebės sudaryti valgiaraštį įvairių tautų ir pasaulio religijų atstovams.

 

Dalyko temų pavadinimai

1. Pasaulio religijos.

2. Azijos ir Europos šalių religijos ir mitybos reikalavimai.

3. Religija ir maistas Artimuosiuose Rytuose.

4. Religija ir maistas Tolimuosiuose Rytuose.